Verdeel de pasta over de borden (GLUTENVRIJ en VEGETARISCH) en geef er een salade bij.
Je kunt hierbij rode wijn, witte wijn of rosé wijn bij schenken.
Recept
« Terug naar recepten
Macaroni-Kaas Schotel / GLUTENVRIJ
PT45M
Macaroni-Kaas Schotel / GLUTENVRIJ
Een heerlijk macaroni-kaas schotel / glutenvrij recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni-Kaas Schotel / GLUTENVRIJ te bereiden
1).Kook de pasta al dente, giet af en spoel met koud water in een vergiet om het kook proces te stoppen en zet apart.
2).Zet de room op het vuur en verhit deze.
3).Knijp de knoflook uit boven de room.
4).Los de kopjes kaas langzaam op in de room, zonder klonten te veroorzaken.
5).Roer door het kaasmengsel de mosterd en paprikapoeder en laat de saus ietsje indikken. Wel blijven roeren aub..
6).Stort kaassaus en pasta in een flinke beboterde ovenschotel en roer goed door elkaar.
7).Strooi het paneermeel en de 4 lepels geraspte Parmezaan over het oppervlak van de pasta uit en zet het geheel ongeveer 15 minuten in de oven.
2).Zet de room op het vuur en verhit deze.
3).Knijp de knoflook uit boven de room.
4).Los de kopjes kaas langzaam op in de room, zonder klonten te veroorzaken.
5).Roer door het kaasmengsel de mosterd en paprikapoeder en laat de saus ietsje indikken. Wel blijven roeren aub..
6).Stort kaassaus en pasta in een flinke beboterde ovenschotel en roer goed door elkaar.
7).Strooi het paneermeel en de 4 lepels geraspte Parmezaan over het oppervlak van de pasta uit en zet het geheel ongeveer 15 minuten in de oven.