Recept
« Terug naar recepten
Macaroni met verse zalm
PT30M
Macaroni met verse zalm
Een heerlijk macaroni met verse zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni met verse zalm te bereiden
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
Snij de bosuitjes in dunne ringetjes.
Kook de macaroni in een grote pot met ruim kokend water en wat zout beetgaar.
Verhit 2 eetlepels Solo in een pan en bak de zalmfilets zachtjes in ca. 4 minuten aan beide kanten bruin en van binnen net gaar.
Strooi er zout en peper over en leg ze op een bord.
Verhit weer 2 eetlepels Solo in dezelfde pan en fruit de bosui met rozemarijn ca. 2 minuten.
Schep de tomaatblokjes erdoor en laat het geheel op een matig hoog vuur ca. 3-5 minuten sudderen.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Verdeel de zalm met een vork in stukjes.
Giet de macaroni af en schep de tomatensaus en stukjes zalm erdoor.
Voeg zout en peper naar smaak toe.Serveer de pasta in diepe borden.
Voeg met de tomaten ook 1 dl droge witte wijn toe en laat alles sudderen tot een lekkere saus.
Snij de bosuitjes in dunne ringetjes.
Kook de macaroni in een grote pot met ruim kokend water en wat zout beetgaar.
Verhit 2 eetlepels Solo in een pan en bak de zalmfilets zachtjes in ca. 4 minuten aan beide kanten bruin en van binnen net gaar.
Strooi er zout en peper over en leg ze op een bord.
Verhit weer 2 eetlepels Solo in dezelfde pan en fruit de bosui met rozemarijn ca. 2 minuten.
Schep de tomaatblokjes erdoor en laat het geheel op een matig hoog vuur ca. 3-5 minuten sudderen.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Verdeel de zalm met een vork in stukjes.
Giet de macaroni af en schep de tomatensaus en stukjes zalm erdoor.
Voeg zout en peper naar smaak toe.Serveer de pasta in diepe borden.
Voeg met de tomaten ook 1 dl droge witte wijn toe en laat alles sudderen tot een lekkere saus.