KookJij

Maïsbrood met limoenricotta en aardbeien

Een heerlijk maïsbrood met limoenricotta en aardbeien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Recept.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maïsbrood met limoenricotta en aardbeien te bereiden

Rooster de sneetjes maïsbrood in de broodrooster goudbruin. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil eraf. Pers de limoen uit. Roer de ricotta in een kom los met 1 eetlepel limoensap, basterdsuiker en de geraspte limoenschil. Schil de peer, snijd hem in dunne schijfjes en besprenkel deze met limoensap. Snijd de aardbeien in vieren. Laat de schijfjes peer en aardbeien op keukenpapier uitlekken. Bestrijk de sneetjes brood royaal met limoenricotta. Verdeel de peer, aardbeien en munt over vier sneetjes. Leg steeds 2 sneetjes met fruit op elkaar en dek de stapeltjes af met de laatste sneetjes met de limoenricotta naar beneden. Snijd de clubsandwiches diagonaal in vieren. Steek in elk stapeltje een satéstokje en verdeel ze over vier borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst