KookJij

Maïskolf met Nazareth

Een heerlijk maïskolf met nazareth recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maïskolf met Nazareth te bereiden

Maak de maïskolven schoon, snij er de verdroogde punten af.
Leg ze gedurende 30 minuten in kokend water, leg er klontjes hoeveboter op en verpak ze in aluminiumfolie.
Laat ze gaar worden in een hete oven (stand 6 of 220° C). Dat duurt een half uur.
Breng ze op tafel met de geraspte kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst