Recept
« Terug naar recepten
Maïskolf met Nazareth
PT60M
Maïskolf met Nazareth
Een heerlijk maïskolf met nazareth recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maïskolf met Nazareth te bereiden
Maak de maïskolven schoon, snij er de verdroogde punten af.
Leg ze gedurende 30 minuten in kokend water, leg er klontjes hoeveboter op en verpak ze in aluminiumfolie.
Laat ze gaar worden in een hete oven (stand 6 of 220° C). Dat duurt een half uur.
Breng ze op tafel met de geraspte kaas.
Leg ze gedurende 30 minuten in kokend water, leg er klontjes hoeveboter op en verpak ze in aluminiumfolie.
Laat ze gaar worden in een hete oven (stand 6 of 220° C). Dat duurt een half uur.
Breng ze op tafel met de geraspte kaas.