Recept
« Terug naar recepten
Makreelfilets met dadels en pittige komkommersalade
PT80M
Makreelfilets met dadels en pittige komkommersalade
Een heerlijk makreelfilets met dadels en pittige komkommersalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makreelfilets met dadels en pittige komkommersalade te bereiden
Maak eerst de yoghurtsaus: meng alle ingrediënten onder elkaar en laat trekken.
Meng de ingrediënten voor de komkommersalade luchtig onder elkaar en laat minstens 1 u. rusten.
Kruid de makreelfilets met peper en zout en bestrijk het vel met olijfolie. Bak de filets net gaar in olijfolie.
Snijd de dadels fijn en verdeel ze samen met de koriander tussen de makreelfilets.
Schik op vier borden en serveer met de komkommersalade. Werk af met de yoghurtsaus en geef er rijst bij.
Meng de ingrediënten voor de komkommersalade luchtig onder elkaar en laat minstens 1 u. rusten.
Kruid de makreelfilets met peper en zout en bestrijk het vel met olijfolie. Bak de filets net gaar in olijfolie.
Snijd de dadels fijn en verdeel ze samen met de koriander tussen de makreelfilets.
Schik op vier borden en serveer met de komkommersalade. Werk af met de yoghurtsaus en geef er rijst bij.