KookJij

Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsb

Een heerlijk makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsb recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsb te bereiden

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Afgieten, onder de koude kraan koudspoelen en laten uitlekken.
Snijd de makreelfilet en 2 tomaten in kleine stukjes en de prei in zeer dunne ringen.
Halveer de andere tomaat, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Hak de cashewnoten een beetje klein.
Meng de yoghurtdressing met de cajunkruiden.
Neem van de krop ijsbergsla 12 grote bladeren
Hussel alle ingrediënten op de sla en de reepjes tomaat na door elkaar.
Schep de makreelsalade op de slabladeren en rol ze losjes op. Steek ze eventueel vast met cocktailprikkers.
Leg de rolletjes op bordjes en garneer met de reepjes tomaat.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst