Recept
« Terug naar recepten
Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsb
PT20M
Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsb
Een heerlijk makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsb recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
borrelhapjes-recepten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsb te bereiden
Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Afgieten, onder de koude kraan koudspoelen en laten uitlekken.
Snijd de makreelfilet en 2 tomaten in kleine stukjes en de prei in zeer dunne ringen.
Halveer de andere tomaat, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Hak de cashewnoten een beetje klein.
Meng de yoghurtdressing met de cajunkruiden.
Neem van de krop ijsbergsla 12 grote bladeren
Hussel alle ingrediënten op de sla en de reepjes tomaat na door elkaar.
Schep de makreelsalade op de slabladeren en rol ze losjes op. Steek ze eventueel vast met cocktailprikkers.
Leg de rolletjes op bordjes en garneer met de reepjes tomaat.
Snijd de makreelfilet en 2 tomaten in kleine stukjes en de prei in zeer dunne ringen.
Halveer de andere tomaat, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Hak de cashewnoten een beetje klein.
Meng de yoghurtdressing met de cajunkruiden.
Neem van de krop ijsbergsla 12 grote bladeren
Hussel alle ingrediënten op de sla en de reepjes tomaat na door elkaar.
Schep de makreelsalade op de slabladeren en rol ze losjes op. Steek ze eventueel vast met cocktailprikkers.
Leg de rolletjes op bordjes en garneer met de reepjes tomaat.