Recept
« Terug naar recepten
Malaga ijs
PT50M
Malaga ijs
Een heerlijk malaga ijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Peter Haalman
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Coupes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Malaga ijs te bereiden
Klop dooiers en suikers romig en voeg onder voortdurend kloppen de melk toe.
Klop de slagroom stijf en voeg toe aan dooiermengsel. Voeg de rum aroma toe and roer alles goed doorelkaar.
Doe alles in de ijsmachine en voeg na ca 25 minuten de rozijnen toe.
Klop de slagroom stijf en voeg toe aan dooiermengsel. Voeg de rum aroma toe and roer alles goed doorelkaar.
Doe alles in de ijsmachine en voeg na ca 25 minuten de rozijnen toe.
Mijn kookverhaal (Peter Haalman)
Heb dit ijs al verschillende keren gemaakt en valt bij iedereen erg in de smaak.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
vandervorst zegt:
Is het normaal dat hij na 5 uur nog niet hard is? het is de eerste maal dat ik zelf ijs maak ,het was een geschenk bij de aankoop van mijn nieuwe Kenwood chef xl
maar hij is wel lekker!!!
Mvg
Erwin Elens zegt:
Linda zegt:
Ik ben van plan dit recept van Malaga ijs te maken.
Dit is de eerste keer dat ik ijs ga maken, nu ik een ijsmachine heb aan geschaft.
Is de totale tijd dat hij nu in de ijsmachine moet 25 min of 50 min.
Omdat de rozijnen er na 25 min bij komen.
andre zegt:
En iets 70 a 80 gr rozijnen.
Kwestie van persoonlijke smaak....
Martin Schipper zegt:
Marjolein_sarah zegt:
retep123 zegt:
R.Hoos zegt:
want schadelijke bacterien moeten worden uitgeschakeld