Recept
« Terug naar recepten
Malse vanillewafels
PT45M
Malse vanillewafels
Een heerlijk malse vanillewafels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Kinderen - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Malse vanillewafels te bereiden
Meng de bloem, de suiker en de vanillesuiker.
Doe er de geklutste eieren bij.
Goed mengen.
Smelt de margarine (1 min. in microgolfoven)
Voeg bij het deeg.
Goed mengen.
Voeg er een scheutje water bij. Het deeg moet vast blijven.
Bak de wafels.
Doe er de geklutste eieren bij.
Goed mengen.
Smelt de margarine (1 min. in microgolfoven)
Voeg bij het deeg.
Goed mengen.
Voeg er een scheutje water bij. Het deeg moet vast blijven.
Bak de wafels.
frederik beets zegt: