Recept
« Terug naar recepten
Mandarijnentrifle
PT15M
Mandarijnentrifle
Een heerlijk mandarijnentrifle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
520 kCal energie
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookmap. Afkomstig van een of ander tijdschrift.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mandarijnentrifle te bereiden
De kokos licht roosteren in de droge koekenpan.
De marmelade met het water verwarmen en dan de mandarijnpartjes erbij en ± 1 minuut al omscheppend verwarmen.
Verdeel dan de mandarijnen met het vocht over de 2 glazen en laat wat afkoelen.
Klop de slagroom met de likeur lobbig.
Verdeel dan de koekjes op de mandarijnen in de glazen en schep dan hierop de likeurroom.
Bestrooi met chocoladekrullen en de geraspte kokos.
De marmelade met het water verwarmen en dan de mandarijnpartjes erbij en ± 1 minuut al omscheppend verwarmen.
Verdeel dan de mandarijnen met het vocht over de 2 glazen en laat wat afkoelen.
Klop de slagroom met de likeur lobbig.
Verdeel dan de koekjes op de mandarijnen in de glazen en schep dan hierop de likeurroom.
Bestrooi met chocoladekrullen en de geraspte kokos.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Wil je geen alcohol, neem dan in plaats hiervan wat mandarijnsap of sinaasappelsap.
fabita zegt: