Deze dipsaus is echt een feest .Smaakt voortreffelijk!
Recept
« Terug naar recepten
Mango - dipsaus
PT20M
Mango - dipsaus
Een heerlijk mango - dipsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
? personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigentijds
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mango - dipsaus te bereiden
Mango schillen .het vruchtvlees van de
pit snijden en in stukjes verdelen.
Met het citroensap in de blender of staaf-
mixer pureren of door zeef drukken. Vrucht -
puree vermengen met chilipoeder en créme
fraïche en op smaak brengen met zout en peper .
Vlak voor het opdienen de pistachenoten erdoor
scheppen.Een voortreffelijke begeleiding voor
alle soorten koud vlees ,vis en vleesfondue.
pit snijden en in stukjes verdelen.
Met het citroensap in de blender of staaf-
mixer pureren of door zeef drukken. Vrucht -
puree vermengen met chilipoeder en créme
fraïche en op smaak brengen met zout en peper .
Vlak voor het opdienen de pistachenoten erdoor
scheppen.Een voortreffelijke begeleiding voor
alle soorten koud vlees ,vis en vleesfondue.
Mijn kookverhaal (mia Elsjan)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
patricia30 zegt:
mia7 zegt: