Recept
« Terug naar recepten
Mango met kaneel
PT30M
Mango met kaneel
Een heerlijk mango met kaneel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
raymond hulstaert
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mango met kaneel te bereiden
1. Schil en snijd de mango in plakken.
2. Laat de boter met de suiker in de pan smelten.Leg er de plakken mango in zodra de suiker begint te karameliseren.
3. Bak 30 sec. aan elke kant, tot ze goudbruin zijn.
4. Leg ze op de borden, strooi er kaneelpoeder over en schep er een beetje slagroom naast .
5. Dien onmiddellijk op.
2. Laat de boter met de suiker in de pan smelten.Leg er de plakken mango in zodra de suiker begint te karameliseren.
3. Bak 30 sec. aan elke kant, tot ze goudbruin zijn.
4. Leg ze op de borden, strooi er kaneelpoeder over en schep er een beetje slagroom naast .
5. Dien onmiddellijk op.