Recept
« Terug naar recepten
Mango met sinaasappelstroop
PT30M
Mango met sinaasappelstroop
Een heerlijk mango met sinaasappelstroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Verfijnde desserts
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mango met sinaasappelstroop te bereiden
Snijd de geschilde mango in parten en vang het eruitlopende sap op.
Verdeel de mangoparten over dessertborden.
Hak de gekonfijte sinaasappelschil fijn en doe dit met het sap van de uitgeperste sinaasappel het opgevangen mangosap,de suiker, de kaneel en het gemberpoeder in een steelpannetje.
Laat alles af en toe roerend, kokend tot het een stroperige saus is.
Giet de stroop over de mangoparten en serveer meteen.
Verdeel de mangoparten over dessertborden.
Hak de gekonfijte sinaasappelschil fijn en doe dit met het sap van de uitgeperste sinaasappel het opgevangen mangosap,de suiker, de kaneel en het gemberpoeder in een steelpannetje.
Laat alles af en toe roerend, kokend tot het een stroperige saus is.
Giet de stroop over de mangoparten en serveer meteen.