Recept
« Terug naar recepten
Marshmallow-cake
PT30M
Marshmallow-cake
Een heerlijk marshmallow-cake recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Cake
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
PlusMagazine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Marshmallow-cake te bereiden
1. Meng de koekkruimels met de gesmolten boter en de suiker en duw
dit in de bodem van een taartvorm.
Zorg dat het mengsel koud blijft.
2. Klop de gecondenseerde melk en het citroensap tot een dikke substantie. Voeg de kersen en marshmallows toe en roer om. Voeg de slagroom en het vanille-extract toe en klop dit door het mengsel. Voeg de stukjes ananas toe.
3. Giet het mengsel in de taartvorm en zet deze in de koelkast tot het een stevige taart is.
dit in de bodem van een taartvorm.
Zorg dat het mengsel koud blijft.
2. Klop de gecondenseerde melk en het citroensap tot een dikke substantie. Voeg de kersen en marshmallows toe en roer om. Voeg de slagroom en het vanille-extract toe en klop dit door het mengsel. Voeg de stukjes ananas toe.
3. Giet het mengsel in de taartvorm en zet deze in de koelkast tot het een stevige taart is.