Recept
« Terug naar recepten
Masala met gestoofd rundvlees
PT360M
Masala met gestoofd rundvlees
Een heerlijk masala met gestoofd rundvlees recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jaap van den Oever
Bereidingstijd:
360 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
www.mijnreceptenboek.nl recept van gdamwijk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Masala met gestoofd rundvlees te bereiden
Voorbereiden: Snijd het vlees in grote dobbelstenen en bestrooi deze met zout. Leg het vlees in een grote kom. Rasp de gepelde ui. Hak de ontvelde knoflooktenen in kleine stukjes. Doe ui, knoflook, citroensap, yoghurt en garam massala bij het vlees en schep alles goed door elkaar. Laat het vlees minstens 3 uur afgedekt met folie op een koele plaats marineren. Bereiden: Schep het vlees uit de marinade. Verhit de olie en boter in een braadpan. Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanten aan. Voeg de bouillon toe, temper de hittebron en laat het vlees minstens 3 uur zachtjes stoven. Rooster de geschaafde amandelen in enkele druppels olie lichtbruin. Schep de amandelen uit de pan in een kom. Verdeel het vlees en de saus over de borden en bestrooi met de amandelen.
jvandenoever zegt: