Recept
« Terug naar recepten
mascarpone-crème
PT15M
mascarpone-crème
Een heerlijk mascarpone-crème recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe mascarpone-crème te bereiden
Doe de mascarpone in een kom en voeg er de twee geklopte eieren en de suiker aan toe. Meng alles goed door elkaar en giet er de porto bij. Blijf mengen tot men een homogene crème verkrijgt. Verdeel over 4 glazen. Zet in de koelkast tot het ogenblik van opdienen.
Koel serveren met wat koekjes.
Kan ook gebruikt worden als vulling voor gebak of bij fruitcocktails
Koel serveren met wat koekjes.
Kan ook gebruikt worden als vulling voor gebak of bij fruitcocktails
inged zegt:
Ik gebruik witte porto, anders gaat je mascarpone crème nogal een rare kleur krijgen vermoed ik. :?
Groetjes Inge