Recept
« Terug naar recepten
Mascarpone-ijs met noten en karamel
PT45M
Mascarpone-ijs met noten en karamel
Een heerlijk mascarpone-ijs met noten en karamel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mascarpone-ijs met noten en karamel te bereiden
1. Meng de mascarpone met de melk en de basterdsuiker tot een gladde massa. Doe ze in de ijsmachine en laat draaien.
2. Hak de noten grof. Tien minuten voor het ijs klaar is, giet u er de noten bij. Helemaal aan het einde gaat de karamel erdoor, zodat hij in slierten in het ijs blijft hangen.
2. Hak de noten grof. Tien minuten voor het ijs klaar is, giet u er de noten bij. Helemaal aan het einde gaat de karamel erdoor, zodat hij in slierten in het ijs blijft hangen.