Recept
« Terug naar recepten
Meatloaf (gehaktbrood)
PT15M
Meatloaf (gehaktbrood)
Een heerlijk meatloaf (gehaktbrood) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
nina Bonnet
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meatloaf (gehaktbrood) te bereiden
Verwarm de oven op 200c.
Snipper de ui, paprika Evt knoflook. Hak de hazelnoten fijn.
Meng; het gehakt met de ui, paprika, eieren, (koffie)room, paneermeel, gehaktkruiden, paprikapoeder en bieslook.
Vet de cakevorm in en vul deze met het gehaktmengsel. Strijk deze glad en dek af met aluminium folie en prik daar wat gaatjes in zodat stoom
kan ontsnappen.
Zet voor een uur in de oven. Na 40 minuten haal het gehakt uit de oven en laat het vet eruit.
Verdeel de kaas en noten er over en dek nog af met aluminiumfolie en laat afbakken.
Snipper de ui, paprika Evt knoflook. Hak de hazelnoten fijn.
Meng; het gehakt met de ui, paprika, eieren, (koffie)room, paneermeel, gehaktkruiden, paprikapoeder en bieslook.
Vet de cakevorm in en vul deze met het gehaktmengsel. Strijk deze glad en dek af met aluminium folie en prik daar wat gaatjes in zodat stoom
kan ontsnappen.
Zet voor een uur in de oven. Na 40 minuten haal het gehakt uit de oven en laat het vet eruit.
Verdeel de kaas en noten er over en dek nog af met aluminiumfolie en laat afbakken.
tessa zegt: