Recept
« Terug naar recepten
Mediterraanse filets met sperciebonen roerbakschotel
PT30M
Mediterraanse filets met sperciebonen roerbakschotel
Een heerlijk mediterraanse filets met sperciebonen roerbakschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Valess
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterraanse filets met sperciebonen roerbakschotel te bereiden
Maak de sperziebonen schoon en snij ze in stukken.Kook de sperziebonen in weinig water in 5 min.half gaar.Was de tomaatjes.Pel en snipper de ui.Verhit 2 el.olie in een wok en bak hierin de aardappeltjes ca.10 min.al omscheppend.Voeg de sperziebonen en de ui toe en bak deze 3 min.mee.Verhit intussen de rest van de olie in een koekepan en bak hierin de filets in 5 min.bruin.Bak de tomaatjes nog 2 min.met de aardappel/sperziebonen mee.Voeg de basillicum toe en breng de schotel op smaak met peper en zout.Serveer de filets erboven op.