Recept
« Terug naar recepten
Mediterrane groenten van de barbecue
PT30M
Mediterrane groenten van de barbecue
Een heerlijk mediterrane groenten van de barbecue recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Mediterrane groenten van de barbecue te bereiden
Aubergine, courgette en paprika's schoonmaken en in grove stukken snijden. Aubergine apart houden, rest van groente in schaal mengen met ui, knoflook, kruiden, olijven en olie. Smaken 15 min. laten intrekken. Aubergine en artisjok door groente scheppen. Groente in grillmand leggen, zout en royaal peper erboven malen. Grillmand op matig hete barbecue zetten en groente in 15-20 min. gaar roosteren. Regelmatig omscheppen. Geitenkaas erboven verkruimelen en groente nog 3 min. op barbecue verwarmen, tot kaas begint te smelten. Lekker met op barbecue geroosterde sneetjes ciabatta of stokbrood.
Nel van der Meulen zegt: