KookJij

Mediterrane kabeljauw

Een heerlijk mediterrane kabeljauw recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie: 180 kCal energie
25 Gram eiwit
8 Gram vet
2 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Voedingscentrum
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mediterrane kabeljauw te bereiden

1.Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine blokjes.
2.Snijd de ansjovisjes in stukjes. Halveer de olijven en de schijven citroen.
3.Bestrooi de vis met peper en weinig zout.
4.Verwarm de olie in een hapjespan en laat hierin de stukjes ansjovis wegsmelten.
5.Leg de stukken vis in de pan en voeg de blokjes paprika, de olijven, de kappertjes en de stukken citroen toe. Giet er de bouillon bij en stoof de vis in ca. 10 minuten gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst