Recept
« Terug naar recepten
Mediterrane kabeljauw
PT30M
Mediterrane kabeljauw
Een heerlijk mediterrane kabeljauw recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Appie Löhr
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
180 kCal energie
25 Gram eiwit
8 Gram vet
2 Gram koolhydraten
25 Gram eiwit
8 Gram vet
2 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Voedingscentrum
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterrane kabeljauw te bereiden
1.Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine blokjes.
2.Snijd de ansjovisjes in stukjes. Halveer de olijven en de schijven citroen.
3.Bestrooi de vis met peper en weinig zout.
4.Verwarm de olie in een hapjespan en laat hierin de stukjes ansjovis wegsmelten.
5.Leg de stukken vis in de pan en voeg de blokjes paprika, de olijven, de kappertjes en de stukken citroen toe. Giet er de bouillon bij en stoof de vis in ca. 10 minuten gaar.
2.Snijd de ansjovisjes in stukjes. Halveer de olijven en de schijven citroen.
3.Bestrooi de vis met peper en weinig zout.
4.Verwarm de olie in een hapjespan en laat hierin de stukjes ansjovis wegsmelten.
5.Leg de stukken vis in de pan en voeg de blokjes paprika, de olijven, de kappertjes en de stukken citroen toe. Giet er de bouillon bij en stoof de vis in ca. 10 minuten gaar.