Recept
« Terug naar recepten
Mediterranean Breeze (zieopm)
PT30M
Mediterranean Breeze (zieopm)
Een heerlijk mediterranean breeze (zieopm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterranean Breeze (zieopm) te bereiden
Perziken uit blik laten uitlekken.
Perziken in keukenmachine pureren.
Perzikpuree door zeef wrijven en 1/2 liter afmeten.
Pernod erdoor roeren.
Ijsblokjes in keukenmachine vergruizen.
Ijsblokjes over champagneglazen flutes verdelen.
Mousserende wijn of sekt met garde door perzikpuree kloppen en over ijs schenken.
Rietjes erin zetten.
Perziken in keukenmachine pureren.
Perzikpuree door zeef wrijven en 1/2 liter afmeten.
Pernod erdoor roeren.
Ijsblokjes in keukenmachine vergruizen.
Ijsblokjes over champagneglazen flutes verdelen.
Mousserende wijn of sekt met garde door perzikpuree kloppen en over ijs schenken.
Rietjes erin zetten.