KookJij

Meergranenbroodje speciaal

Een heerlijk meergranenbroodje speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Meergranenbroodje speciaal te bereiden

Bak de broodjes in een voorverwarmde af. Laat afkoelen.
Voor de aardappelsla: 2 aardappelen ( restje van de dag voordien ) snijd deze in kleine blokjes meng er een soeplepel mayonaise onder goed kruiden met peper en zout.
Een soeplepel zoetzure zilverajuintjes, 2 sliches fijn gesneden en fijn gehakte peterselie eronder mengen.
Beleg de broodjes met de ham, kaas, ijsberg, aardappelsla, ajuintjes, tomaat, eikes en werk af met de mosterddressing.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst