Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Meergranenbroodje speciaal
PT10M
Meergranenbroodje speciaal
Een heerlijk meergranenbroodje speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meergranenbroodje speciaal te bereiden
Bak de broodjes in een voorverwarmde af. Laat afkoelen.
Voor de aardappelsla: 2 aardappelen ( restje van de dag voordien ) snijd deze in kleine blokjes meng er een soeplepel mayonaise onder goed kruiden met peper en zout.
Een soeplepel zoetzure zilverajuintjes, 2 sliches fijn gesneden en fijn gehakte peterselie eronder mengen.
Beleg de broodjes met de ham, kaas, ijsberg, aardappelsla, ajuintjes, tomaat, eikes en werk af met de mosterddressing.
Voor de aardappelsla: 2 aardappelen ( restje van de dag voordien ) snijd deze in kleine blokjes meng er een soeplepel mayonaise onder goed kruiden met peper en zout.
Een soeplepel zoetzure zilverajuintjes, 2 sliches fijn gesneden en fijn gehakte peterselie eronder mengen.
Beleg de broodjes met de ham, kaas, ijsberg, aardappelsla, ajuintjes, tomaat, eikes en werk af met de mosterddressing.