Recept
« Terug naar recepten
Meloen in serranoham
PT10M
Meloen in serranoham
Een heerlijk meloen in serranoham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloen in serranoham te bereiden
Halveer de meloen en schep de zaadjes eruit.Snijd elke helft in stukken,verwijder daarna de schil en snijd eventueel de stukken in dunnere plakken.Besprenkel de meleoen met de olijfolie.Wikkel elk plakje meloen in een stukje ham en steek het vast met een coctailprikker.Bestrooi de hapjes met versgemalen peper.