Recept
« Terug naar recepten
Meloen met sabayon
PT20M
Meloen met sabayon
Een heerlijk meloen met sabayon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloen met sabayon te bereiden
Schil de meloenen en verwijder de pitten. Schep er met een parisiennelepel bolletjes uit.
Klop voor de sabayon de eidooiers en enkele druppels citroensap samen met de wijn op een zacht vuur tot een schuimige massa.
Serveer de meloenen met de warme sabayon in mooie glazen. Werk af met een afgebrokkelde koek.