Recept
« Terug naar recepten
Meloenconfituur
PT30M
Meloenconfituur
Een heerlijk meloenconfituur recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
gonda dhondt
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Gekregen van vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloenconfituur te bereiden
De meloen schillen en in stukken snijden. Sap van limoen en zeste toevoegen. Alles samen laten koken.
Suiker toevoegen en opnieuw koken. (volgens tijd op verpakking +/- 5 min.)
Vuur uitdoen en de muntblaadjes fijn snijden en toevoegen.
In bokalen gieten en laten afkoelen.
Suiker toevoegen en opnieuw koken. (volgens tijd op verpakking +/- 5 min.)
Vuur uitdoen en de muntblaadjes fijn snijden en toevoegen.
In bokalen gieten en laten afkoelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gondadh zegt:
Met dank aan inged.
gondadh zegt:
2:1 wil zeggen dat je maar de helft van de suiker moet gebruiken. Je kan dit dus vervangen door gewone geleisuiker maar dan moet je de hoeveelheid verdubbelen.
in Belgie vindt je dit in alle warenhuizen:o
gondadh zegt: