Recept
« Terug naar recepten
Meloengranité met cake en mascarponemousse
PT25M
Meloengranité met cake en mascarponemousse
Een heerlijk meloengranité met cake en mascarponemousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloengranité met cake en mascarponemousse te bereiden
Schil de meloen en verwijder de zaadjes. Mix het vruchtvlees en laat uitlekken.
Zet het uitgelekte vruchtvlees in de vriezer en laat opstijven – roer af en toe om.
Meng de mascarpone, de room, de uitgeschraapte vanillestok en de bloemsuiker onder elkaar.
Steek met een dresseerring rondjes uit de cake, schep er wat granité bij, dresseer met enkele quenelles mascarponemousse en werk af met een beetje munt.
Zet het uitgelekte vruchtvlees in de vriezer en laat opstijven – roer af en toe om.
Meng de mascarpone, de room, de uitgeschraapte vanillestok en de bloemsuiker onder elkaar.
Steek met een dresseerring rondjes uit de cake, schep er wat granité bij, dresseer met enkele quenelles mascarponemousse en werk af met een beetje munt.