KookJij

Meloengranité met cake en mascarponemousse

Een heerlijk meloengranité met cake en mascarponemousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Meloengranité met cake en mascarponemousse te bereiden

Schil de meloen en verwijder de zaadjes. Mix het vruchtvlees en laat uitlekken.
Zet het uitgelekte vruchtvlees in de vriezer en laat opstijven – roer af en toe om.
Meng de mascarpone, de room, de uitgeschraapte vanillestok en de bloemsuiker onder elkaar.
Steek met een dresseerring rondjes uit de cake, schep er wat granité bij, dresseer met enkele quenelles mascarponemousse en werk af met een beetje munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst