Recept
« Terug naar recepten
Merengue met room en blauwe bessen
PT40M
Merengue met room en blauwe bessen
Een heerlijk merengue met room en blauwe bessen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
38
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Merengue met room en blauwe bessen te bereiden
Verwarm de oven voor op 100 graden.Klop de eiwitten eerst met 50 gr suiker stijf.Voeg daarna steeds een beetje suiker toe.Klop de eiwitten zeer stijf tot de 250 gr suiker op is.Vul een spuitzak met het eiwit.Vet een bakplaat in met boter en strooi er wat suiker op.Spuit 4 bakjes(een gesloten cirkel als bodem met daarop een rand van meerdere lagen).Laat de taartjes minstens 4 uur drogen in de oven.Laat ze daarna afkoelen.Klop voor de vulling de room met de suiker en vul de taartjes ermee.Verdeel het fruit erover en bestrooi met poedersuiker.
Anna zegt:
Onze gebruikster Hilde heeft het hier nog eens goed uitgelegd hoe je de juiste weg moet "bewandelen".
Groetjes,
Anna
KookJij.