Recept
« Terug naar recepten
Met brie gevulde tartaartjes
PT25M
Met brie gevulde tartaartjes
Een heerlijk met brie gevulde tartaartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met brie gevulde tartaartjes te bereiden
Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan en bak de krieltjes hierin in 15 minuten op middelhoog vuur goudbruin.Snijd de tartaartjes horizontaal doormidden.Schep de peterselie en de munt door elkaar en breng op smaak met zout en peper.Leg een plak brie tussen elke twee tartaarhelften.Bestrooi de brie met het peterselie-muntmengsel.Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de tartaartjes hierin op hoog vuur in 8 minuten bruin van buiten en rosé van binnen.Verhit de rest van de olie in de wok en fruit hierin op hoog vuur de ui glazig.Schep de blokjes tomaat en de spinazie erbij.Draai het vuur uit zodra de spinazie begint te slinken.Schep de tomatenspinazie goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.Serveer met de gevulde tartaartjes en de krieltjes.
Nens zegt: