Recept
« Terug naar recepten
Ardenner aardappelsalade
PT25M
Ardenner aardappelsalade
Een eenvoudige aardappelsalade met boterhamworst, appel, ei, augurk en mayonaise.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Europese
Bron:
Tijdschrift ?
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardenner aardappelsalade te bereiden
- Aardappelen koken. In kleine blokjes snijden of fijn stampen.. Boterhamworst in blokjes snijden. Appels schillen en in kleine blokjes snijden. Augurk(en) in blokjes snijden. Ui pellen en fijn snipperen.
- Olie, azijn, zout, peper en suiker door elkaar kloppen en samen met de mayonaise spread door de salade roeren.
- Alle ingrediënten goed door elkaar scheppen en een paar uur goed laten intrekken. Daarna nog even proeven of de salade een goede zuurgraad heeft anders nog wat azijn of olie toevoegen.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Lekker bij de lunch of de bbq of als onderdeel van een buffet.