Recept
« Terug naar recepten
Met paté gevulde uien
PT90M
Met paté gevulde uien
Een heerlijk met paté gevulde uien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wereldrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met paté gevulde uien te bereiden
Oven voorverwarmen op 175 graden. Uien met schil op rooster, boven lekbak, in het midden van de oven in 1 uur gar laten worden. Uien iets af laten koelen. Met kartelmes kapjes van de uien snijden. Uien met mesje tot 1 centimeter van de rand uithollen. Uienpulp kleinsnijden, met salie en peper door paté mengen. Uien met patémengsel vullen, afdekken met het kapje. Uien in oven in 10 minuten warm laten worden.