Recept
« Terug naar recepten
Pittige rijst met paprika en gerookte kipfilet
PT15M
Pittige rijst met paprika en gerookte kipfilet
Eenvoudig en snel wok-gerecht. Alles in één pan.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige rijst met paprika en gerookte kipfilet te bereiden
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
- Pel en snipper de uien. Maak de paprika`s schoon en snij ze in stukjes. Snij de gerookte kipfilet in reepjes. Maak de Sp. peper schoon en snij deze in kleine stukjes.Maak de lente-uitjes schoon en snij deze in ringetjes.
- Verhit de olie in de wok. Uien met de rode peper bakken. Dan gerookte kipfilet toevoegen en de paprikastukjes.Even
meebakken. - Rijst erbij. Alles goed roerbakken. Op smaak maken met de genoemde kruiden.
- Garneren met lente-uitjes.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Je kunt dit gerecht ook met stukjes kipfilet maken. Dan de kipfilet eerst voorbakken voordat de uien en de rest erbij gaat. Lekker met een salade.