Recept
« Terug naar recepten
Met rode peper gekarameliseerd ( zie opm)
PT30M
Met rode peper gekarameliseerd ( zie opm)
Een heerlijk met rode peper gekarameliseerd ( zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Donna Hay
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met rode peper gekarameliseerd ( zie opm) te bereiden
Verhit de olie in een grote koekenpan of wok op hoog vuur.
Bak de plakken varkensvlees 2 minuten aan elke kant, of tot ze net gaar zijn.
Schep ze uit de pan en leg ze even apart.
Zet het vuur laag en doe gemberwortel, rode peper, sojasaus, suiker, vissaus en limoensap in de pan.
Roer tot de suiker is opgelost en laat het sausje dan 8 minuten inkoken tot het dik is geworden.
Leg de plakken varkensvlees terug in de pan hussel ze door de saus.
meng komkommer, taugé, munt en
Bak de plakken varkensvlees 2 minuten aan elke kant, of tot ze net gaar zijn.
Schep ze uit de pan en leg ze even apart.
Zet het vuur laag en doe gemberwortel, rode peper, sojasaus, suiker, vissaus en limoensap in de pan.
Roer tot de suiker is opgelost en laat het sausje dan 8 minuten inkoken tot het dik is geworden.
Leg de plakken varkensvlees terug in de pan hussel ze door de saus.
meng komkommer, taugé, munt en