Recept
« Terug naar recepten
Mexicaans gestoofd rundvlees (Dit moet 2.5 uur stoven)
PT120M
Mexicaans gestoofd rundvlees (Dit moet 2.5 uur stoven)
Een heerlijk mexicaans gestoofd rundvlees (dit moet 2.5 uur stoven) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaans gestoofd rundvlees (Dit moet 2.5 uur stoven) te bereiden
Zet alle ingredienten als aangegeven gehakt,gesneden enzovoort klaar.Verhit in een braadpan met een dikke bodem de olie.Schroei hierin de stukken vlees goudbruin en dicht.Fruit de gesnipperde ui mee.Doe de fijngehakte courgette erbij en schep dit gedurende een paar min.alles goed om.Doe de overige ingredienten erdoorheen mengen,behalve de maïskorrels en de zure room.Doe de deksel op de pan en laat dit gedurende 2,5 uur stoven.Indien nodig het vocht aanvullen.Voeg de maïskorrels en de losgeroorde zure room erdoor.