Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse karbonades
PT30M
Mexicaanse karbonades
Een heerlijk mexicaanse karbonades recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jenny Overwater
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
van moeder op dochter
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse karbonades te bereiden
Smelt de boter en fruit daarin de in ringen gesneden ui met paprikapoeder. Neem dit uit de pan en roer de ringen ui door de uitgelekte bruine bonen. Wrijf het vlees in met knoflook zout en chilipoeder en bak in de overgebleven boter. Pel de tomaten en snijd ze in plakken. Leg de karbonades in een ingevette ovenschaal, schep de bruine bonen er omheen en leg hier en daar een plak tomaat. Giet dan de bakboter van de karbonades er over. Zet 15 min . in de hete oven.
Lekker met sla en stokbrood. Voor grote eters met aardappelpuree.
Lekker met sla en stokbrood. Voor grote eters met aardappelpuree.
gea zegt: