Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse maaltijdsalade
PT10M
Mexicaanse maaltijdsalade
Een heerlijk mexicaanse maaltijdsalade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse maaltijdsalade te bereiden
In zeef kidneybonen afspoelen onder koud water en laten uitlekken.
Tomaten wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
In kom 2 eetlepels olie, citroensap en tacokruiden tot dressing roeren.
Bonen, tomaten- stukjes, sla en maïs erdoor scheppen.
In koekenpan rest van olie verhitten.
Vleesreepjes in ca. 1 minuut al omscheppend gaar bakken.
Vleesreepjes door salade scheppen.
Tomaten wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
In kom 2 eetlepels olie, citroensap en tacokruiden tot dressing roeren.
Bonen, tomaten- stukjes, sla en maïs erdoor scheppen.
In koekenpan rest van olie verhitten.
Vleesreepjes in ca. 1 minuut al omscheppend gaar bakken.
Vleesreepjes door salade scheppen.