Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse shoarmamix
PT30M
Mexicaanse shoarmamix
Een heerlijk mexicaanse shoarmamix recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse shoarmamix te bereiden
Het shoarmavlees in een beetje boter aanbakken.
Als het vlees bruin is, de groente toevoegen.
Als deze een paar keer goed omgeschept is, de blikjes, de saus, zout en peper toevoegen.
Op het laatst de crème fraîche erdoor roeren.
Het geheel tien minuten laten pruttelen.
Kan eventueel met rijst worden geserveerd, maar is ook heerlijk zo.
Als het vlees bruin is, de groente toevoegen.
Als deze een paar keer goed omgeschept is, de blikjes, de saus, zout en peper toevoegen.
Op het laatst de crème fraîche erdoor roeren.
Het geheel tien minuten laten pruttelen.
Kan eventueel met rijst worden geserveerd, maar is ook heerlijk zo.
Mijn kookverhaal (Karin Lotterman)
Ik heb het vanavond 21-09-2010 gemaakt en het is een heerlijk recept!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jos zegt:
MVG. Jos
breukers zegt: