KookJij

Mexicaanse shoarmamix

Een heerlijk mexicaanse shoarmamix recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mexicaanse shoarmamix te bereiden

Het shoarmavlees in een beetje boter aanbakken.
Als het vlees bruin is, de groente toevoegen.
Als deze een paar keer goed omgeschept is, de blikjes, de saus, zout en peper toevoegen.
Op het laatst de crème fraîche erdoor roeren.
Het geheel tien minuten laten pruttelen.
Kan eventueel met rijst worden geserveerd, maar is ook heerlijk zo.

Mijn kookverhaal (Karin Lotterman)

Ik heb het vanavond 21-09-2010 gemaakt en het is een heerlijk recept!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

breukers

breukers zegt:
Waarom niet, zit toch verwarming in een caravan..... nee hoor, ben alweer recepten voor de zomer vakantie aan het verzamelen !!
Sammy

Sammy zegt:
Hei Breukers, toch niet in november!! hihi
Breukers

Breukers zegt:
Ook lekker snel voor op de camping !!
Jos

Jos zegt:
Hallo Karin, Moeten de blikjes met de vloeistof toegevoegd worden, of moet de mais en de chilibonen eerst uitlekken?

MVG. Jos