Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse tomatensalade met mais
PT30M
Mexicaanse tomatensalade met mais
Een heerlijk mexicaanse tomatensalade met mais recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse tomatensalade met mais te bereiden
Snijd de tomaten in dunne parten en haal de pitjes eruit.Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd deze in kleine blokjes.Spoel de maiskorrels en de rode bonen uit blik af en laat ze goed uitlekken.Snipper het uitje.Was de komkommer en snijd hem in blokjes.Meng alle groenten in een kom.Meng de ingredienten voor het sausje door elkaar en pers de knoflokkteen erin uit.Het sausje goed roeren en vervolgens over de salade gieten.
Lekker met brood.
Lekker met brood.
marianne zegt: