Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse Tortilla's
PT20M
Mexicaanse Tortilla's
Een heerlijk mexicaanse tortilla's recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Chantal B
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse Tortilla's te bereiden
Vlees in blokjes snijden, inwrijven met wat zout en peper.
Bak het op hoog vuur bruin.
Voeg de in stukjes gesneden bakbacon toe,bak dit even mee.
Voeg de Creme Fraice en de helft van de kaas toe,
laat het smelten.
Doe vervolgens de Tortilla's even in de magnetron, zodat ze niet breken met het oprollen.
Vul de Tortilla's met het vlees-kaas mengsel.
En leg nu de rolletjes in de overschoten.
De Tacosaus over de Tortilla's en de rest van de kaas,
zet dit in de oven op 200 Graden,
zogauw de kaas bruin is, is het gerecht klaar om op tafel gezet te worden.
Bak het op hoog vuur bruin.
Voeg de in stukjes gesneden bakbacon toe,bak dit even mee.
Voeg de Creme Fraice en de helft van de kaas toe,
laat het smelten.
Doe vervolgens de Tortilla's even in de magnetron, zodat ze niet breken met het oprollen.
Vul de Tortilla's met het vlees-kaas mengsel.
En leg nu de rolletjes in de overschoten.
De Tacosaus over de Tortilla's en de rest van de kaas,
zet dit in de oven op 200 Graden,
zogauw de kaas bruin is, is het gerecht klaar om op tafel gezet te worden.
Mijn kookverhaal (Chantal B)
Dit is een recept wat ik gebruik als ik niet zoveel tijd heb, en toch iets lekkers op tafel wil zetten
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
shh77 zegt:
cvetanka zegt: