KookJij

Mexicaanse zalm met avocadoboter

Een heerlijk mexicaanse zalm met avocadoboter recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mexicaanse zalm met avocadoboter te bereiden

Halveer de limoen.Pers een halve limoen uit en snijd de andere helft in 4 dunne plakjes.Maak de peper schoon,verwijder de zaden en hak deze fijn.Pel de knoflook en hak deze fijn.Schil de avocado en verwijder de pit.Prak in een kom met een vork het avocadovruchtvlees fijn en roer dit met de zachte boter,groene peper en de knoflook tot een romige avocadoboter.Breng het op smaak met peper en zout.Zet de boter tot gebruik in de koelkast.Wrijf de zalmfilets in met de mexicaanse kruiden en besprenkel de filets licht met olijfolie.Gril de visfilets in ca.6-8 min.op de bbq goudbruin en gaar.Serveer de zalm met een eetlepel avocadoboter en een plakje limoen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst