Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse zalm met avocadoboter
PT25M
Mexicaanse zalm met avocadoboter
Een heerlijk mexicaanse zalm met avocadoboter recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse zalm met avocadoboter te bereiden
Halveer de limoen.Pers een halve limoen uit en snijd de andere helft in 4 dunne plakjes.Maak de peper schoon,verwijder de zaden en hak deze fijn.Pel de knoflook en hak deze fijn.Schil de avocado en verwijder de pit.Prak in een kom met een vork het avocadovruchtvlees fijn en roer dit met de zachte boter,groene peper en de knoflook tot een romige avocadoboter.Breng het op smaak met peper en zout.Zet de boter tot gebruik in de koelkast.Wrijf de zalmfilets in met de mexicaanse kruiden en besprenkel de filets licht met olijfolie.Gril de visfilets in ca.6-8 min.op de bbq goudbruin en gaar.Serveer de zalm met een eetlepel avocadoboter en een plakje limoen.