Recept
« Terug naar recepten
Mie met kip en pistachenootjes
PT15M
Mie met kip en pistachenootjes
Een heerlijk mie met kip en pistachenootjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mie met kip en pistachenootjes te bereiden
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking in 2 min beetgaar. Giet de mie af in een vergiet en spoel hem af onder stromend koud water.Laat de mie goed uitlekken.Verhit de wok op hoog vuur en voeg de roerbakolie toe als de wok licht dampt.Bak de kipreepjes in 2 min op hoog vuur rondom bruin.Voeg de bevroren erwtjes en tuinboontjes toe en roerbak alles 4 min tot de groenten beetgaar zijn.Schep de mie erdoor en roerbak nog 1 min tot de mie goed heet is.Breng op smaak met de sojasaus en sambal.Verdeel de mie over 4 kommen en strooi er de pistachenootjes over.
Anco Salari zegt: