Recept
« Terug naar recepten
Mie met zalm en courgette
PT25M
Mie met zalm en courgette
Een heerlijk mie met zalm en courgette recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Het Groene Spoor
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mie met zalm en courgette te bereiden
Breng 1 liter water aan de kook in een pan, voeg de mie en wat zout toe, draai het vuur uit en laat de pasta in 4 minuten gaar worden.
Of kook de lintmacaroni volgens de gebruiksaanwijzing.
Was ondertussen de courgette, haal aan beide kanten het topje eraf en snijd de courgette in kleine blokjes.
Pel en snipper de knoflook.
Verhit de olie en roerbak de stukjes knoflook en courgette 5 minuten lang op halfhoog vuur.
Giet de slagroom erbij en hussel de uitgelekte mie door het mengsel.
Voeg op het laatst de zalmsnippers toe.
Op smaak brengen met zout en peper.
Direct serveren.
Of kook de lintmacaroni volgens de gebruiksaanwijzing.
Was ondertussen de courgette, haal aan beide kanten het topje eraf en snijd de courgette in kleine blokjes.
Pel en snipper de knoflook.
Verhit de olie en roerbak de stukjes knoflook en courgette 5 minuten lang op halfhoog vuur.
Giet de slagroom erbij en hussel de uitgelekte mie door het mengsel.
Voeg op het laatst de zalmsnippers toe.
Op smaak brengen met zout en peper.
Direct serveren.