Recept
« Terug naar recepten
Mijn oosterse lasagna
PT30M
Mijn oosterse lasagna
Deze oosterse variant van de Italiaanse lasagne is erg lekker
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mijn oosterse lasagna te bereiden
- Bak het gehakt rul in een koekenpan met wat vloeibare boter.
- Snijd ondertussen de uien en knoflook fijn en doe dit bij het gehakt en bak dit zo´n 2 minuten mee.
- Voeg dan de fijngesneden wortel, prei, bleekselderij en de gele en rode peper door het gehakt-uien mengsel en bak dit nog zo´n 2-3 minuten mee en voeg dan de fles tomaten saus toe en roer alles goed door elkaar.
- Laat het nog zo´n 5 minuten koken, verwarm de oven vast voor op 200 *C .
- Vet een ovenschaal in met boter doe er dan een flinke schep van de saus in en doe daar wat lasagne bladen op en daar weer wat saus en vervolg dit tot je schaal vol is en bestrooi het met flink wat geraspte kaas en zet deze dan 30 minuten op 200 graden in de oven.
- Doe er eventueel nog wat doperwten / sperziebonen door en citroengras. 5 spice kruiden en zout en peper naar smaak toevoegen
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Lekkere variant op de Italiaanse lasagna