Recept
« Terug naar recepten
Mini-ansjoviscroissants
PT30M
Mini-ansjoviscroissants
Een heerlijk mini-ansjoviscroissants recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini-ansjoviscroissants te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180¡ C.
2. Snij de plakjes bladerdeeg in vier gelijke driehoeken.
3. Leg een ansjovisfilet op ieder driehoekje en rol op van de brede basis naar de punt toe.
4. Kwast de croissantjes in met losgeklopte eierdooier en bak ze goudbruin op 180° C.
2. Snij de plakjes bladerdeeg in vier gelijke driehoeken.
3. Leg een ansjovisfilet op ieder driehoekje en rol op van de brede basis naar de punt toe.
4. Kwast de croissantjes in met losgeklopte eierdooier en bak ze goudbruin op 180° C.