Recept
« Terug naar recepten
Mini pizzaatjes met feta en sucuk
PT30M
Mini pizzaatjes met feta en sucuk
Een heerlijk mini pizzaatjes met feta en sucuk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini pizzaatjes met feta en sucuk te bereiden
-Spreid de plakjes bladerdeeg uit op een met bakpapier belegde bakplaat.
-Laat ze even ontdooien.
-Meng intussen de knoflook met de olijfolie.
-Smeer met een bakkwast alle plakjes bladerdeeg dik in met de olijf/knoflook olie.
-Verdeel de stukjes tomaat over alle plakjes.
-Verdeel de suçuk en de fetakaas erover.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 200C voor 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is.
-Laat ze even ontdooien.
-Meng intussen de knoflook met de olijfolie.
-Smeer met een bakkwast alle plakjes bladerdeeg dik in met de olijf/knoflook olie.
-Verdeel de stukjes tomaat over alle plakjes.
-Verdeel de suçuk en de fetakaas erover.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 200C voor 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Suçuk is turkse knoflookworst en die koop je bij de turkse slager/groentewinkel.