Recept
« Terug naar recepten
mini spiesjes met varkenshaas
PT30M
mini spiesjes met varkenshaas
Een heerlijk mini spiesjes met varkenshaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe mini spiesjes met varkenshaas te bereiden
Snijd de varkenshaas in reepjes en daarna in blokjes (ong. 2 bij 2 cm).
Doe de sojasaus in een schaal of diep bord en leg het vlees erin, laat dit min. 10 min staan.
Snijd ondertussen de paprika in stukjes (2 bij 2 cm), en snijd de champignons in plakjes.
Bak de paprika en de champignons ong. 5 min omscheppen.
Neem de coctailprikkers en rijg een stukje vlees, stukje paprika, stukje vlees, champignon en stukje vlees aan elkaar.
Leg de prikkers in de pan en bak ze al draaiende gaar.
Doe de sojasaus in een schaal of diep bord en leg het vlees erin, laat dit min. 10 min staan.
Snijd ondertussen de paprika in stukjes (2 bij 2 cm), en snijd de champignons in plakjes.
Bak de paprika en de champignons ong. 5 min omscheppen.
Neem de coctailprikkers en rijg een stukje vlees, stukje paprika, stukje vlees, champignon en stukje vlees aan elkaar.
Leg de prikkers in de pan en bak ze al draaiende gaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
mannic zegt:
Is ook erg lekker inderdaad, mocht je geen tijd hebben om deze gehaktballetjes zelf te maken, bij de lidl heb je pak kant en klare smaakt erg goed, succes!