Recept
« Terug naar recepten
Mini tiramisu met bitterkoekjes
PT20M
Mini tiramisu met bitterkoekjes
Een heerlijk mini tiramisu met bitterkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini tiramisu met bitterkoekjes te bereiden
Roer de mascarpone, de kwark en de suiker door elkaar. Bewaar 8 bitterkoekjes voor de versiering. Doe de overige koekjes in een plastic zakje en sluit dit af. Verkruimel de koekjes met een deegroller. Roer de koffie en de likeur door elkaar. Doe de helft van de koekkruimels in 4 kleine vormpjes of vul er een schaal mee. Besprenkel de koek met de helft van het koffiemengsel. Verdeel ruim de helft van de mascarpone erover. Doe het zelfde met de andere ingredienten. Zet de tiramisu minstens 1 uur koud weg. Bestrooi de tiramisu met de bruine suiker en versier het geheel met de rest van de bitterkoekjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte1 zegt:
Julian zegt: