KookJij

Mini worstenbroodjes

Een heerlijk mini worstenbroodjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mini worstenbroodjes te bereiden

1. Snipper de ui en bak hem glazig in olie. Dompel de sneetjes brood onder in koud water en knijp ze goed uit.
2. Meng de ui met het brood, het gehakt, de tomatenpuree, de kruiden en de peterselie. Snij de velletjes bladerdeeg in vier. Leg op elk stukje wat gehakt en rol tot een worstenbroodje. Las de naden met losgeklopt ei.
3. Verwarm de oven voor op 200°C. Schik de worstenbroodjes op een vel bakpapier. Bestrijk ze met losgeklopt ei en strooi er de sesamzaadjes over. Zet ongeveer 15 minuten in de oven, tot ze mooi goudbruin zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst