Recept
« Terug naar recepten
Minibroodjes met roerei en bieslook
PT10M
Minibroodjes met roerei en bieslook
Een heerlijk minibroodjes met roerei en bieslook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wereldse recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minibroodjes met roerei en bieslook te bereiden
Klop de eieren met de slagroom met een garde los in een grote kom. Voeg zout en peper toe.
Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten. Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eiermengsel in de pan.
Blijf constant roeren terwijl je het ei op middelhoog vuur verwarmt. Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit.
Blijf roeren en voeg de helft van de bieslook toe. Laat het roerei nog 5 minuten rusten.
Beleg 8 luxe minibroodjes met het roerei en strooi er overgebleven bieslook over.
Tips:
De slagroom maakt dit roereitje extra zacht en romig
Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten. Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eiermengsel in de pan.
Blijf constant roeren terwijl je het ei op middelhoog vuur verwarmt. Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit.
Blijf roeren en voeg de helft van de bieslook toe. Laat het roerei nog 5 minuten rusten.
Beleg 8 luxe minibroodjes met het roerei en strooi er overgebleven bieslook over.
Tips:
De slagroom maakt dit roereitje extra zacht en romig