Recept
« Terug naar recepten
Miniburgers met aardappelsalade
PT62M
Miniburgers met aardappelsalade
Een heerlijk miniburgers met aardappelsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
62 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
570 kCal energie
27 Gram eiwit
25 Gram vet
60 Gram koolhydraten
27 Gram eiwit
25 Gram vet
60 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Miniburgers met aardappelsalade te bereiden
Steek de barbecue aan.
Halveer de ongeschilde aardappelen en kook ze in water met zout in circa 20 minuten gaar.
Laat iets afkoelen.
Kook ondertussen de sperziebonen in water met zout in circa 8 minuten beetgaar.
Voeg de laatste 2 minuten de bevroren tuinerwten toe.
Giet af en spoel onder stromend water totdat ze koud zijn.
Verdun de mayonaise met 2 eetlepels water en schep er de sperziebonen, tuinerwten en bosui door.
Voeg de aardappelen toe en breng op smaak met peper en zout.
Druk de gehaktballetjes met vochtige handen plat tot miniburgers.
Rooster de burgers op de hete barbecue in circa 4 minuten gaar.
Keer halverwege.
Serveer de burgers met de aardappelsalade.
Halveer de ongeschilde aardappelen en kook ze in water met zout in circa 20 minuten gaar.
Laat iets afkoelen.
Kook ondertussen de sperziebonen in water met zout in circa 8 minuten beetgaar.
Voeg de laatste 2 minuten de bevroren tuinerwten toe.
Giet af en spoel onder stromend water totdat ze koud zijn.
Verdun de mayonaise met 2 eetlepels water en schep er de sperziebonen, tuinerwten en bosui door.
Voeg de aardappelen toe en breng op smaak met peper en zout.
Druk de gehaktballetjes met vochtige handen plat tot miniburgers.
Rooster de burgers op de hete barbecue in circa 4 minuten gaar.
Keer halverwege.
Serveer de burgers met de aardappelsalade.