Recept
« Terug naar recepten
Miniburgers met chorizo en olijven
PT60M
Miniburgers met chorizo en olijven
Een heerlijk miniburgers met chorizo en olijven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Miniburgers met chorizo en olijven te bereiden
Snijd de chorizo en 5 olijven heel fijn.Snijd de rest van de olijven in dunne plakjes.Doe de chorizo,gehakt,basilicum en de oregano in een kom.Meng alles goed door elkaar en vorm er 16 kleine,platte schijfjes van.Leg de plakjes olijf erop en druk ze goed in het gehakt.Leg de miniburgers op een bord en zet ze 30 min.in de koelkast.verhit de olie in een koekepan.Leg de miniburgers met de kant waarop de olijven liggen in de olie.Bak die kant 1 min en draai ze om.Bak ze in 4 min bruin en gaar .Laat ze uitlekken op keukenpapier.